Kompressioluokat

JOBST kompressiosukat - Kompressioluokat

Jokaisessa JOBST-tuotteessa on tietty kompressioluokka, joka on määritelty tiettyjen laskimo- ja lymfasairauksien hoitoa varten.

JOBST kompressiosukat - Kompressioluokka 1

Luokka 1

18-21 mmHg1

Väsyneet ja aristavat jalat. Lievät turvotukset nilkoissa, pohkeissa ja jalkaterässä. Lievät suonikohjut sekä raskaudenaikaiset suonikohjut. Laskimokirurgian jälkeen.

JOBST kompressiosukat - Kompressioluokka 2

Luokka 2

23-32 mmHg1

Kohtalaiset ja vaikeat suonikohjut sekä raskaudenaikaiset suonikohjut. Laskimoperäisten säärihaavojen ehkäisy. Krooninen laskimoiden vajaatoiminta. Kohtalainen ja vaikea turvotus. Laskimokirurgian jälkeen.

JOBST kompressiosukat - Kompressioluokka 3

Luokka 3

34-46 mmHg1

Vaikeat suonikohjut, vaikea turvotus ja lymfaturvotus. Uusiutuvien laskimoperäisten säärihaavojen hoito ja ehkäisy. Krooninen laskimoiden vajaatoiminta.

1 Keskikokoisen nilkan keskimääräinen kompressio.

Huomioitavaa!

JOBST Lääkinnälliset kompressiosukat -tuotteita EI SAA KÄYTTÄÄ, jos sinulla on jokin seuraavista sairauksista: Iskemia (esimerkiksi edennyt verisuonisairaus); Kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, jonka hoito ei tasapainossa; Hoitamaton septinen laskimotulehdus; Phlegmasia coerulea dolens.

Keskustele lääkärisi kanssa, jos sinulle on tai on ollut jokin seuraavista: Ihon infektiot; Märkivät ihotaudit; Yliherkkyys sukan materiaalille; Tunnottomuutta raajassa; Immobilisaatio (vuodepotilaat).

Loading...