Kenelle kompressiosukat?

Kenelle kompressiosukat on tarkoitettu?

Lääkinnälliset kompressiosukat tarjoavat erittäin kattavan tuen kaikille jalkojen verenkiertohäiriöistä kärsiville. Turvotus, suonikohjut, tromboosit, verihyytymät ja jalkojen haavaumat ovat yleisiä ongelmia, ja kompressiosukilla on merkittävä rooli niiden hoitamisessa. Kompressiosukkia käytetään myös erilaisten leikkausten jälkeisessä hoidossa ja esimerkiksi palovammojen aiheuttamien arpien ehkäisemiseksi.

JOBST kompressiosukat naisille ja miehille

Naisille ja miehille

Voivatko kompressiosukat olla trendikkäitä? Tietysti! Kompressiosukkia on nykyään laaja valikoima erilaisia, ja sukat ovat – niin halutessasi – sekä näyttäviä että tehokkaita. Toiset sukat tarjoavat voimakkaamman tuen kuin toiset, ja muutoinkin sukat ovat räätälöity erilaisten tarpeiden mukaisesti.

JOBST kompressiosukat odottaville äideille

Odottaville äideille

Raskauden aikana on hyödyllistä käyttää kompressiosukkia tai -sukkahousuja. Lääketieteelliset tutkimukset osoittavat, että raskaus on merkittävä riskitekijä esimerkiksi suonikohjujen kehittymisessä, koska laskimojärjestelmään kohdistuu raskauden aikana kaksinkertainen kuormitus. Laskimoiden täytyy kuljettaa huomattavasti suurempi määrä verta, ja keltarauhashormonin suurella määrällä on laskimoihin kielteinen vaikutus. Kyseiset hormonit pehmentävät sidekudosta, mikä on tärkeä osa synnytykseen valmistautumista, mutta ei hyväksi jaloille.

Kasvava kohtu lisää myös lantion laskimoihin kohdistuvaa painetta ja vähentää veren mahdollisuuksia päästä takaisin sydämeen. Ensimmäiset näkyvät pintaverisuonet tai suonikohjut ilmaantuvat usein raskauden aikana. Ne häviävät usein kokonaan tai osittain ensimmäisen synnytyksen jälkeen. Laskimoperäisten vaivojen riski kasvaa raskauksien lukumäärän mukaan.

Raskauden aikana on tärkeää ryhtyä ennaltaehkäiseviin toimenpiteisiin. Tämän lyhyen ajanjakson aikana on hyvä mahdollisuus ehkäistä laskimoperäisten ongelmien muodostuminen myöhemmin. JOBST tarjoaa kattavan tuotevalikoiman raskaudenaikaisten laskimoperäisten ongelmien ehkäisyyn.

Jobst kompressiosukat - Teetkö seisomatyötä?

Teetkö seisomatyötä?

Terveet ihmiset, jotka seisovat ja istuvat paljon, hyötyvät verenkiertoon positiivisesti vaikuttavista kompressiosukista. Kompressiosukkien ennaltaehkäisevä käyttö ja vähäisten vaivojen, kuten väsyneiden ja levottomien jalkojen hoito ja veritulppien ehkäisy matkoilla, on yhä suositumpaa. Monet ammattilaiset, jotka ovat paljon liikkeessä ja tekevät seisomatyötä, käyttävät kompressiosukkia säännöllisesti työssään – esimerkkeinä lääkärit, sairaanhoitajat, lentoemännät, ravintolan työntekijät, kampaajat, opettajat ja poliisit.

Loading...