Aidosti toimivat kompressiosukat

JOBST kompressiosukat - Aidosti toimivat kompressiosukat

Monenlaisia tukisukkia markkinoidaan kompressiosukkina, mutta todellisuudessa laatuerot ovat huomattavia. Lääkinnällisissä sukissa tulee olla porrastettu kompressio, eli suurimman paineen kuuluu tuntua nilkassa, jossa sukka edistää verenkiertoa parhaiten. Nilkasta ylöspäin, kohti reittä, paine pienenee. JOBST kompressiosukat noudattavat tarkkoja laatukriteerejä, tarjoten luotettavia ja lääkinnällisesti testattuja kompressiotuotteita.

JOBST kompressiosukkia on tarjolla monenlaisia, niin arkeen, juhlaan kuin urheiluunkin. Malleja ja värejä riittää, joten tyylistä tai trendikkyydestä ei tarvitse tinkiä. Töissä voi halutessaan käyttää ohuempia, tavallisilta sukilta näyttäviä kompressiosukkia. JOBST kompressiosukista löytyy mallistot sekä miehille että naisille, mutta kaikkia JOBST kompressiosukkia voi kuitenkin käyttää sukupuolesta riippumatta. Hyvin hengittävät urheilusukat taas sopivat liikuntaan. JOBST kompressiosukat on tarkoitettu käytettäväksi päivittäin.

JOBST kompressiosukkia on saatavilla eri kompressioluokissa. Kompressioluokat kertovat kuinka voimakkaan kompression eli puristuksen sukka antaa jalalle. Luokituksen avulla on helppo löytää juuri omaan tarpeeseen tarpeeksi puristavat sukat. Lääkinnälliset kompressiosukat kuuluu valita omille jaloille sopiviksi ja siksi on tärkeää mitata sekä pohkeen- että nilkan leveys ja valita itselleen oikea koko JOBST kompressiosukissa. Mittataulukot ja mittaohjeet löydät täältä.

Kompressiosukat tulee pestä päivittäin, jotta niiden kimmoisuus säilyy. Yhtä paria voi käyttää noin puoli vuotta, jonka jälkeen sukat olisi hyvä vaihtaa uusiin.

Loading...